Tutustu!
Vinkkaamme

Faktatieto

Mikä ihme on paikkakunta.com?

www.Paikkakunta.com on suomalainen verkkosivusto joka pyrkii kokoamaan ja tarjoamaan tietoa suomalaisista paikkakunnista, niiden tapahtumista ja paikkakuntien nettivideoista selkeästi paikkakunnittain lajiteltuna. Sen sisällöllä ei ole mitään suurempaa syvempää merkitystä vaan se pyrkii olemaan ainoastaan yhdenlainen tietolähde ja kirjasto kävijöillemme.

Haluaisin kertoa pari hauskaa juttua paikkakunnastani

Hienoa! Jos viitsit mennä ehdotussivulle niin siellä pystyt kertomaan ihan mitä haluat paikkakunnastasi missä asut tai olet joskus asunut. Otamme kaiken tiedon vastaan — Emme voi luvata että ihan kaikesta mainitsemme sivuilla jo senkin takia että paikkakuntasi deekuilla voi olla suoja yksityisyyteen, mutta kaikkea mahdollista otamme kyllä mielellämme vastaan.

Minun paikkakuntaani ei ole mainittu sivuilla?

Koska tiedot ja aika on rajallista. Jos sinun paikkakuntasi uupuu, kerro siitä ehdotussivulla niin pyrimme sen kyllä lisäämään mahdollisimman nopeasti. Eihän nyt reilua ole että sinun paikkakuntasi olisi unohtunut pois.

Ketkä sivua ylläpitävät

Ylläpito on niin vaikea sana. Sanotaan että sivua tuuppii pysymään pystyssä pari satunnaista tyyppiä joilla on välillä jopa aikaa tehdä se.

 Muuta kivaa
© 2009 - Kaikki oikeudet pidetetään - Kopiointi ehdottomasti kielletty
Mainosmyynti - Design by Studio Tulimeri